Европа – кандидатстване в Бакалавърски програми на английски език, стартиращи от есента на 2017 година


Уважаеми кандидат-студенти, 

Припомняме, че :

Текат сроковете за кандидатстване в Бакалавърски програми на английски език, стартиращи от есента на 2017 година,  по дестинации, както следва:

  • Великобритания ( Шотландия, Северна Ирландия, Уелс, Англия) – 15 Януари;
  • Швеция – 15 Януари;
  • Италия (Bocconi University) – 15 Януари;
  • за накои универитети и специалности в Холандия – 15 Януари.

За тези от вас, които ще бъдат 12 клас и са решили да кандидатстват за бакалавърски програми в чужбина – Прием 2018, ПРАВИМ консултации и подписване на договори за работа по кандидатури, САМО сПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ за час!

Нашите кандидати получават БЕЗПЛАТЕН кариерен тест PROSPERA.

Тези от вас, които не са се подготвили и явили на изпит IELTS, могат да се възполват от нашата Индивидуална подготовка за IELTS и регистрация за изпитна дата през 2018.

Advertisements

КАНДИДАТСТВАНЕ Бакалавър в Дания и Холандия 2017


25 % ОТСТЪПКА от цената за ЕТАП I  при КАНДИДАТСТВАНЕ Бакалавър в Дания и Холандия.
До 31.01.2017 година!

За да се възполвате от промоцията, моля заявете ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР за дата до 31 януари 2017 от ТУК !

 

 

 

Ако желаете да се информирате и планирате подготовката си за сертификат, ориентация за възможности и програми за обучение в чужбина или по-нататъшните стъпки в процеса на кандидатстване за продължаване на образованието в чужбина следва да се свържете с нас за да можем да планираме час за

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – образование в чужбина, в удобно за двете страни време.

Времетраене: 45 мин. (макс.: 1 час)

Важна информация -кандидатстване в университети – Великобритания 2017


#ucas #msdiamandieva

UCAS (централизираната система за кандидатстване в бакалавърски програми в UK университети и колежи) обяви, че UCAS Undergraduate Apply 2017  е планирано да стартира през май 2016 г.

За бъдещите кандидат-студенти за образование в чужбина, с избрана дестинация – Великобритания, по някаква ирония на съдбата, тази година датата ще съвпадне с Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май.

За нас, като UCAS Advisor и регистриран UCAS център (45992) за подпомагане на кандидатстването на студенти от България, системата отваря седмица по-рано от срока за апликиране на кандидат-студентите.

За тези от вас, които ще завършат 11 клас през м.юни и вече са решили да продължат с образование в чужбина-Великобритания, от учебната 2017 година, но все още не са прецизирали детайлите по изисквания на университетите, подготовка на документи, процедури и т.н,  могат да се възползват от възможностите предлагани от Мис Диамандиева ООД и да се регистрират за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА – ВЕЛИКОБРИТАНИЯ 2107 , а така също да ПОЛУЧАТ БИЛЕТ за нашия БЕЗПЛАТЕН WORKSHOP: Как да напишем впечатляващ Personal Statement – в дните 25 и 26 май 2016 г.

Кандидатстване за Германия – пакетите тръгват…


image

След два дни усилена работа  (средно по 12 часа) и обработени над 20 апликации, първите пратки тръгват към университетите и централизираните системи…