Уникална програма: Gap Year – A life-changing experience


Нашите партньори от IBS-Budapest, предлагат за тези от вас, които желаят да разширят своите хоризонти и придобият нови умения, уникална програма – Gap Year – A life-changing experience.

Гмурнете се с костенурките и практикувайте сърфиране в Коста Рика или спасете слонове и помогнете за почистване на водата в Камбоджа, или преподавайте деца и започнете сафарита в Танзания и развийте основни умения за бъдещи изследвания и кариера.

IBS Global Gap Year е програма от два много активни семестъра, запълнени с изграждане на умения, работа в екип, междуконтинентални пътувания, спомени и приятелства през целия живот. Програмата е предназначена за студенти, кандидатстващи за гимназиални или бакалавърски програми, които искат да развият своите основни умения, владеене на английски език и в същото време да участват в значими и запомнящи се проекти в чужбина.

IBS Global Gap Year започва с 12-седмичен първи семестър в Будапеща, Унгария, където студентите развиват своите умения за комуникация, междукултурно, проектно и времево управление, събиране на данни, аналитични, дигитални и английски умения. Това е последвано от 10-седмично пътуване (съвместно с британски партньор – The Leap) в една от следните три дестинации по ваш избор: Коста Рика, Танзания или Камбоджа – където ще се включите активно в социални, културни или екологични проекти с група международни студенти. И накрая, ще се върнете в Будапеща за задълбочено обсъждане на вашите преживявания, заедно с проницателен академичен и кариерно ориентиране, полеви посещения и вълнуващ проект, с който да започнете своето бъдеще.

IBS Global Gap Year е програма, която има за цел да образова младите хора и да им помогне да намерят своята страст в живота чрез уникална комбинация от интензивно наставничество и незабравими преживявания.

Продължителност на учебния период 12 месеца
Краен срок за кандидатстване (втори тур):  15 август 2017 г.
Начална дата: * септември
Такса за обучение по програма € 11 500
Критерии за приемане: Диплома за средно образование и IELTS 5.5 или IBS собствен тест по английски език
Език на обучението: Английски

 За повече информация и кандидатстване – свържете се с нас!

Advertisements

Студентски кредити 2016


Мис Диамандиева ООД съдейства за подготовка на документи и кандидатстване за студентски кредит – Tuition Fee Loan (за покриване на таксата за обучение -Tuition Fee) за бъдещите студенти с дестинация Великобритания (Шотландия, Уелс, Северна Ирландия и Англия). Кандидатстването започва едва след като кандидатът е направил REPLY на своите оферти и след отварянето на процедурата, обикновенно от месец март 2016, като крайния срок за кандидатстване е 31 Май 2016 .

За останалите дестинации, в които се предлагат студентски кредити, предвид спецификата по отпускане и процедурите, за съжаление НЕ можем да съдействаме.

Нецелеви студентски кредит

За дофинансиране на студентския живот в чужбина, бихте могли да се възползвате и от нецелеви студентски кредит, от нашите партньори от SG Expressbank, с изгодни лихви, облекчени условия за обработка на документи и отпускане и гратисен период – до 4 години. Повече информация на: http://www.sgeb.bg/bg/produkti-za-mladeji/studentski-kredit.html

Процедури по превод и легализация на Дипломите за средно образование


diploma-za-sredno-obrazovanie-bulgaria

Скъпи кандидат-студенти за образование в чужбина, от понеделник (15.06) стартират тържествените връчвания на дипломите във варненските гимназии. За нашите клиенти, предстоят процедури по превод и легализация на дипломите за средно образование.

Не се бавете!

Очакваме ви всеки работен ден от 10.00-16.00, за випускниците от I ЕГ, на 18.06. – удължено работно време – до 20.00 ч.