КАНДИДАТСТВАНЕ Бакалавър в Дания и Холандия 2018


По малко от месец до крайния срок за кандидатстване за Бакалавърските програми в Дания и малко повече за Холандия, в последните години предпочитана дестинация за образование в чужбина с програми на английски език след Великобритания.

В последните 3 години значително нарастна и продължава да расте броя на бакалавърските програми на английски език в Холандия, като към момента се предлагат над 1600 такива в различните образователни институции. Следва да се има предвид, че даден университет има и приоритети и специализация в предлагането на дадена/и програми кагато правите своя избор.

За учебната 2018/2019 г. в държавно-финансираните университети студентите от ЕС НЯМА да заплащат таскза за обучение в ДАНИЯ, а в ХОЛАНДИЯ ще заплащат такса от EUR 2060 на година. Като правило таксата за обучение се заплаща през м.АВГУСТ- преди стартиране на програмата.

Не губете време и вземете своето информирано решение възможно по-скоро! А дали то ще се основава на посетено изложение или среща-консултация с образователен консултант – решавате Вие! 

Ако изпитвате трудности, имате нужда от помощ и сте решили да спестите време в подготовката на документи и изпълнение на процедури или по-нататъшните стъпки в процеса на кандидатстване, свържете се с нас (089 535 535 3) за да можем да планираме час или резервирайте онлайн БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – образование в чужбина, в удобно за двете страни време.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s