Важна информация -кандидатстване в университети – Великобритания 2017


#ucas #msdiamandieva

UCAS (централизираната система за кандидатстване в бакалавърски програми в UK университети и колежи) обяви, че UCAS Undergraduate Apply 2017  е планирано да стартира през май 2016 г.

За бъдещите кандидат-студенти за образование в чужбина, с избрана дестинация – Великобритания, по някаква ирония на съдбата, тази година датата ще съвпадне с Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май.

За нас, като UCAS Advisor и регистриран UCAS център (45992) за подпомагане на кандидатстването на студенти от България, системата отваря седмица по-рано от срока за апликиране на кандидат-студентите.

За тези от вас, които ще завършат 11 клас през м.юни и вече са решили да продължат с образование в чужбина-Великобритания, от учебната 2017 година, но все още не са прецизирали детайлите по изисквания на университетите, подготовка на документи, процедури и т.н,  могат да се възползват от възможностите предлагани от Мис Диамандиева ООД и да се регистрират за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА – ВЕЛИКОБРИТАНИЯ 2107 , а така също да ПОЛУЧАТ БИЛЕТ за нашия БЕЗПЛАТЕН WORKSHOP: Как да напишем впечатляващ Personal Statement – в дните 25 и 26 май 2016 г.

Advertisements

3 thoughts on “Важна информация -кандидатстване в университети – Великобритания 2017

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s